backbutton
topmenu left topmenu left
we_logo        Microsoft Embedded

Kell-e aktiválás a Windows Embedded oprendszereken?
   Bizonyos Windows Embedded termékek csak a licenszelésben különböznek az asztali verzióktól. Ezért például az Embedded szerverek és az Embedded Enterprise (XP Pro FES, VISTA FES, Windows7 FES, stb..)esetében továbbra is szükséges az aktiválás. Ugyanakkor nagyobb darabszámoknál lehetőség van az úgynevezett OEM aktiválásra, amelyben a Microsoft egy speciális alkalmazása automatikusan aktiválja a termékeket, sok időt megtakarítva a gyártóknak.
   A többi Windows Embedded operációs rendszer(WES2009, WES7, WindowsCE, POSReady, stb..) viszont egyáltalán nem igényel semmilyen aktiválást.

Mi az embedded operációs rendszer meghatározása?
   Az embedded operációs rendszereket valamilyen speciális feladatra vagy funkcióra használják. Lehetnek valamilyen harverre vagy valamilyen alkalmazásra optimalizálva. Mivel a konfigurációt " le lehet zárni", ezért pontosan tesztelhető így ezen rendszereknek a gyártói pontosan kézben tarthatják a költségeket és nagyon megbízható eszközöket gyárthatnak egy speciális feladatra optimalizálva.

Kipróbálhatom a Windows Embedded szoftvert mielőtt megveszem?
   Igen. Le tudja tölteni az MSDNről, vagy megrendelheti a Windows Embedded próbaverzióját az Elbacom Kft-től. A szoftver licencek a telepítéstől számítva 120-180 napig használhatók(operációs rendszertől függően).

      Az oldal fejlesztés alatt!!!!

  Nézzen vissza pár nap múlva.

Az Elbacom Kft, mint a WindowsEmbedded termékek hivatalos disztribútora várja kérdéseit!

pictures/logo_wep.png images/wes7_logo.png